torsdag 14 juni 2012

Erkykänslan


Det skall bli tråkigt att A flyttade i dag. Hon var en av de där personerna som alltid lugnade mig lite när jag umgicks med henne. En person att sitta still med, och vara tyst utan att det var obekvämt.
På kvällen städade jag och monterade upp en stor Billy-hylla, och satte alla min målargrejer där. Jag behöver nog ett kontor, men jag har känt mig tillfreds på sistone att jobba hemifrån. När jag satt och ritade med T igår, så fick jag en känsla av att det var i Eriksberg, och jag hängde med Lein igen. Att det inte var förbi, och den känslan kunde jag få igen här i Malmö.
Annars håller jag mig väldigt aktiv. Jag går upp tidigt om morgnarna, och donar till långt in på kvällarna. Jag är översocial, och behöver nog en liten paus snart. Jag är rätt så glad, men samtidigt rätt så ensam. Som vanligt.

Bästa vännen frågade om jag ville åka till polen med henne. Jag tror jag vill det. Blev så tagen av frågan att jag knappt visste hur jag skulle svara. Jag vill nog till Polen. Eller... Polen? Polen, vad gör man i polen. Jag vet inte. Men jag vill nog göra det. Måste gräva och kolla upp lite.
Jag har fortfarande inte tagit ut min Thaimassage. Måste göra detta snart. Ringer i morgon bitti.


2 kommentarer:

  1. den katten haru fått av mig! ps åk till polen föfan!!! ds

    SvaraRadera
  2. Åktente. Dyrt ju. Plus, katten är asafin och jag har den bara för att dunte älskade den.

    SvaraRadera